Ne zanima je novac, želi nekog ko će da je "radi": Pevačica otkrila šta hoće posle razvoda!


IZVOR: Republika - 18.04.2019 | 10:25


Pevačica Goca Lazarević otkrila kakvog muškarca želi pored sebe obzirom na to da se razvela pre mnogo godina od kompozitora Milutina Popovića Zahara.

Foto: instagram.com/gocalazarevic_official

Gordana Lazarević...

Naime, Gordana je nakon razvoda shvatila da želi nekog muškarca koji će da je radi, a da je novac ne zanima o čemu je pričala u emisiji "Magazin In".

- Sa kakvim bi ti bila srećna sad? - upitala ju je voditeljka Sanja Marinković, nakon čega je usledio Gocin iskren odgovor.

Foto: Promo foto

Želi da joj se desi ljubav.. Goca

- Da me radi, k'o što bi rekli klinci! Da me radi, al' mene niko ne radi - iskreno je Goca, koja je svojim priznanjem nasmejala sve u studiju.

Foto: Promo foto

Sanja Mrinković sa svojom gošćom Gordanom Lazarević

I ove subote tačno u 17h sati na programu TV Pink je još jedno izdanje "Magazina in", emisije autorke i voditeljke Sanje Marinković koja će zanimljivim temama i interesantnim, uvek aktuelnim gostima još jednog subotnjeg popodneva pridobiti pažnju milionskog TV auditorijuma! U Sanjin studio stižu glumica Lidija Vukićević, novinarka Marija Egelja, političar Dragan Marković Palma, novinar Milomir Marić, kao i pevačica Goca Lazarević, koja je u okviru teme o muško-ženskim odnosima, progovorila i o svom privatnom, emotivnom životu.