Vidić: Viki, smrduljo, operi zube i stavi dezodorans!


IZVOR: Nikolina MARIĆ - 13.02.2019 | 04:25


Folk pevačica Viki Miljković iznela je niz optužbi na račun modnog kreatora Saše Vidića rekavši da je dokoličar koji usled nezaposlenosti vređa estradnjake.

Foto: instagram.com/vidicsasa

Brutalno isprozivao Viki Miljković

Međutim, ni Vidić joj nije ostao dužan, pa je za Srpski telegraf ispričao da je Miljkovićka u velikom problemu jer, kako je istakao, čitava estrada priča da neugodno miriše.

- Viki treba da se okupa, koristi dezodorans i opere zube. Ona je smrdulja! Užasno joj smrdi iz usta! Smrad koji ona ispušta je nesnosan i to zna čitava estrada. Jednom sam i ja osetio taj vonj, nažalost. Ako nema sapun, ja ću joj ga rado pokloniti - rekao je Vidić nakon što ga je Miljkovićka pomenula u emisiji "Glamur".

Smrad koji ona ispušta je nesnosan i to zna čitava estrada. Jednom sam i ja osetio taj vonj, nažalost, kaže za naš list poznati kreator

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Dirala lava dok spava... Viki

- Saša je džabalebaroš! On nema šta da radi i onda priča gluposti ne bi li došao do trenutka slave i ne bi li zaradio neku sitnu kintu. Nije mu lako, svakakvih ludaka ima - rekla je Viki.

Podsećamo, Saša je krajem prošle godine žestoko isprozivao Miljkovićkin stil oblačenja.

Saša: Ako Viki nema para za sapun, ja ću joj ga pokloniti

- Mislim da je Viki fešn abortus, reciklaža svih pevaljki koje su ikad nosile sako i brushalter i sise do brade. Za nju ne postoji moda! Totalno je izgubila kompas! Bolje da ćuti i obuče jelek, možda će je tako više ceniti svi u njenom okruženju. Ovako je samo predmet sprdnje - rekao je tada Vidić.