Njeno lice povezivali su s Pinkom, a potom je doživela javni linč zbog plastičnih operacija!


IZVOR: Republika - 23.12.2018 | 19:06


Nekada zaštitno lice televzije "Pink", manekenka Sandra Drašković bila je glavni akter reklamnog džingla zbog čega su je mnogi zapamtili.

Foto: youtube.com/ CyberGoggy

Bila je zaštitno lice televizije Pink... Sani Armani

Atraktivna plavuša koju mnogi poznaju i kao Sani Armani, stotinu puta dnevno bila je gledaocima televizije "Pink" pred očima, kasnije je postala još poznatija kada se  pojavila u spotu Svetlane Cece Ražnatović za pesmu "Crveno" i to sa svojim suprugom, fudbalerom Nikolom Lazetićem.

Sandra i Nikola venčali su se i dobili sina Luku, a potom su se i razveli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bas tako !!!! Nema vise “mali Luka” ?Jedino sam ja “mali Niki ” u ovoj prici hahah ?? @lukalazetic ❤️

A post shared by nikolalazetic (@lazeticnikola17) on Oct 19, 2018 at 11:28am PDT

Sandra je, nakon razvoda, vodila je emisiju "Sanimetar", a 2009. godine pažnju na sebe je skrenula kad je učestvovala u rijalitiju „Veliki brat“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#gdejestaradi #saniarmani

A post shared by Gde Je Šta Radi (@gdejestaradi) on Dec 7, 2016 at 9:01am PST

Još pre skoro 15 godina prvi put je posetila estetskog hirurga, koji joj je ubrizgao silikon u usne, o čemu je javno govorila. Spekulisalo sa da je ubrizgavala strano telo i u jagodice kako bi izgledale veće, ali to nikad nije potvrdila. Mnogi su komentarisali da Sani Armani i Goran Stojićević Karamela liče, a njih dvoje su svojevremno potvrdili da posećuju istog estetskog hirurga.

Foto: facebook.com/Sandra Draskovic

Ovako sada izgleda... Sandra Drašković

Nakon toga se povukla iz javnosti, a po retko objavljenim fotografijama možemo da vidimo kako danas izgleda. Sandra danas živi u Los Anđelesu.