DRŽAVNA BEZBEDNOST PRISLUŠKIVALA SLOBU: Evo šta je pričao o svojima!


IZVOR: Republika - 30.08.2018 | 19:00


Prema navodima iz službene beleške do koje je došao Srpski telegraf, nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević prilično se nervirao zbog ponašanja svojih partijskih drugova.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Uh, bre, vi socijalisti, sve ću da vas...: Slobodan Milošević

Nerviranje je išlo do te mere da se Milošević izražavao izuzetno neprijatno, što se može videti iz telefonskog razgovora koji je vodio sa Milanom Milutinovićem, a koji je presrela Služba Državne bezbednosti daleke 1997. godine, u kojem Sloba svoje socijaliste naziva sočno - pi*kama!

Šta su sve pričali Milošević i Milutinović? Zašto je Milutinović rekao Slobi da je među socijalistima bila "opšta konsternacija"?

Da li je Milošević podržavao Milutinovića na izborima, šta je mislio o Šešelju, kakve je izborne računice pravio i šta je mislio kako će da reaguje Vuk Drašković kad je reč o eventualnim koalicijama. Kako je bivši predsednik SRJ savetovao partijskog druga - koju kiselu vodu da pije i zašto, ali i zašto je sebe smatrao Milutinovićevim anđelom čuvarom?

Sve o ovoj temi možete da pročitate u izdanju Srpskog telegrafa za petak, 31. avgust. Takođe, u našim novinama možete da pročitate i šta psiholozi misle o morbidnom selfiju koji je Zoran Marjanović napravio na grobu Jelene Marjanović, ko sve ulazi u Zadrugu 2 i šta čeka fudbalere Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za petak, 31. avgust