ZAGORKA DOLOVAC: Novi zamenici tužioca povećaće efikasnost


IZVOR: Republika - 12.04.2018 | 10:31


Zamenici javnog tužioca koje je izabrala Narodna skupština Republike Srbije na sednici održanoj 22. marta 2018. godine, položili su zakletvu u četvrtak, 12. aprila u 12 časova u zgradi Skupštine, a svečanosti je prisustvovao i zamenik generalnog sekretara skupštine Branko Marinković.

Foto: Promo foto

Maja Gojković sa izabranim zamenicima

Zakletvu je položilo 50 zamenika javnog tužioca, a polaganju zakletve pred predsednikom Narodne skupštine, Majom Gojković, prisustvovali su Petar Petrović, predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ljubivoje Đorđević, javni tužilac u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Boris Pavlović, javni tužilac u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Dejan Rakonić, javni tužilac u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i Tomo Zorić, sekretar Državnog veća tužilaca.

Foto: Promo foto

Zagorka Dolovac

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac poželela je mnogo uspeha u radu novoizabranim zamenicima i istakla da će njihov izbor doprineti jačanju kapaciteta javnotužilačke organizacije, kao i očekivanje da će ovim imenovanjem biti povećana efikasnost u radu.