VESNA PEŠIĆ SA SLOMLJENIM NOSOM PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR: Evo sta joj se desilo


IZVOR: Republika/A.N. - 01.03.2024 | 18:55


Stanje stabilno, upućena na maksilofacijalnu hirurgiju

Foto: printscreen/N1
VESNA PEŠIĆ SA SLOMLJENIM NOSOM PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR: Evo sta joj se desilo

Dobro poznata srpska političarka i aktivistkinja, Vesna Pešić, primljena je u Urgentni centar nakon što je pala u svojoj kući i udarila glavom. Iako je zadobila povredu nosa, lekari su potvrdili da nema potres mozga, te da je stabilna i komunikativna.

Udarac glavom i povreda nosa

Incident se dogodio u Vesninoj kući, gde je, prema rečima lekara, pala i povredila se. Vesna je slomila nos, ali srećom, nije pretrpela ozbiljnije povrede.

Iz urgentnog centra su saopštili da je Vesna Pešić stabilnog zdravstvenog stanja i da je upućena na dalju dijagnostiku i lečenje kod maksilofacijalnog hirurga. Ovo je važan korak u procesu oporavka, a lekari su optimistični u pogledu njenog brzog oporavka.

Vesna Pešić u Srbiji je poznata po kontroverznim izjavama i ekstremnim napadima i na legendarnog Novaka Đokovića, a skoro je poručila i da treba da se odreknemo srpskog identiteta?

Jedna od simpatizera ideologije Dragana Đilasa, Vesna Pešić, još jednom je iznenadila sve sramnom objavom na X nalogu. 

- Koliko ja znam još iz detinjstva, Srbi i Rusi slave Božić 7. januara, a danas je Badnje veče i jede se ona grozna papula. Pokušavala sam preko mekih veza da se i ovde slavi Božić 25. decembra, dobila odgovor da napadam srpski identitet. Pa, tog identiteta i treba da se oslobodimo. Ubija - sramna je objava Pešićeve.

BONUS VIDEO