ŠEŠELJ: ZORANA MORA U ZATVOR, A NADLEŽNI NEKA ME POVUKU!


IZVOR: Marija R. ILIĆ - 17.03.2018 | 06:24


Vojislav Šešelj kaže da ne strahuje zbog apela koji je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović uputila nadležnim organima tražeći da reaguju zbog njegove izjave da je špijun i da mora da leti iz Vlade, te da joj je mesto u zatvoru.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Vojislav Šešelj

Ministarka Mihajlović za Srpski telegraf kaže da ne želi da učestvuje u Šešeljevom političkom rijalitiju, te da Srbija ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću. Njen zahtev nije ostao bez odgovora vođe SRS, koji poručuje da ne strahuje od hapšenja:

Mihajlovićeva: Kad nema argumenata, ostaju psovke i govor mržnje

- Ma plašim se da me ne uhvate nadležni organi za najnadležnije mesto.

Šešelj: Osudio bih je na dugogodišnju robiju jer je američko-britanski špijun

ČEKA TUŽBU

Rat između lidera radikala i ministarke Mihajlović počeo je posle Šešeljeve izjave za Srpski telegraf kada je ispričao da se zalaže za aboliciju Milorada Ulemeka i Zvezdana Jovanovića, koji bi, ukoliko ispričaju sve što znaju o ubistvu Zorana Đinđića, ali i nekim drugim slučajevima, trebalo da budu vraćeni u bezbednosne službe i pomognu da se zemlja očisti od špijuna i terorista.

- Špijuna ima mnogo i u Vladi Srbije, pa nadalje. Evo na primer, Zorana Mihajlović je špijun par ekselans. Mogu i druge neke da nabrojim, ali vrebam ih još - istakao je Šešelj.

Precizirao je da ne želi da bivši pripadnici JSO likvidiraju potpredsednicu Vlade.

- Ona je zbog dugogodišnje špijunaže zaslužila da ode u zatvor - kaže Šešelj.

Dodao je da Legija i Zvezdan neće hapsiti ministarku niti da su njegove optužbe na njen račun poziv na ubistvo, kako navodi.

POLITIČKI RIJALITI

- Za nju je dovoljna komunalna policija da je pokupi, ovo su ekstra specijalci svetske klase, vrhunski, bre! Nikad nisam izrazio želju da je ubijem, samo bih je strpao u zatvor i osudio na dugogodišnju robiju zato što je američko-britanski špijun. Pouzdani izvori moji. Nek me tuži - naveo je Šešelj.

A potpredsednica Vlade ne odustaje od zahteva da nadležni organi da reaguju zbog Šešeljevih pretnji.

- Jadno sa njegove strane. To je taj govor mržnje kojim će na sledećim izborima dobiti još manje glasova. Kad nema argumenata, ostaju psovke i govor mržnje. Neću da budem deo tog političkog rijalitija u njegovoj režiji jer ova zemlja ima institucije koje treba da se pozabave pretnjama smrću - zaključuje Mihajlovićeva.

Od nadležnog tužilaštva do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.