NEVIĐEN SKANDAL U DAVOSU: Albanci organizovali neprijateljski doček za Vučića (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.01.2023 | 13:16


Prekoputa hotela u kome treba da odsedne predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, okačena je mapa “velike Albanije” i zastava lažne države Kosovo

Foto: Tanjug/V. Sporcic
NEVIĐEN SKANDAL U DAVOSU: Albanci organizovali neprijateljski doček za Vučića (FOTO)

Za sada nije poznat identitet “autora” ovog neprijateljskog dočeka za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali jasno je da iza skandalozne provokacije stoje Albanci, ali teško je ne primetiti i nereagovanje domaćina na promociju “velike Albanije”.

Foto: Printskrin

 

 

Verovatno će i ovoga puta međunarodna zajednica ostati nema na sraman prizor, a izvesno je da bi, da su Srbi okačili mapu Srbije sa Kosovom i Metohijom, dakle, u međunarodno priznatim granicama, po našoj zemlji osuli drvlje i kamenje.

Podsetimo, Vučić će od danas do 19. januara boraviti u švajcarskom gradu Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Predsednik će imati brojne bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima, a predviđeni su i sastanci sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, koji učestvuju na Svetskom ekonomskom forumu, saopštila je pres služba predsednika.

Tokom trodnevnog boravka u Davosu, Vučić će prisustvovati nizu skupova svetskih lidera, među kojima i sesiji na temu Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO