KULJA BES GRAĐANA! Ona snosi još veću odgovornost: OVO JE SUDIJA KOJA JA PUSTILA VOZAČA UBICU!


IZVOR: Republika - 23.07.2021 | 09:11


Sudija koja je donela besramno rešenje kojim je Lazar Galić, koji je pregazio dvojicu dečaka na Karaburmi, pušten da se brani sa slobode je Radmila Đerić, otkriva Republika.

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Protest građana u Ulici Marjane Gregoran

Reč je o sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu čija je odluka da Galić pusti da se brani sa slobode izazvala bes i ogorčenje javnosti.

Kao što je Republika već pisala, sinoć su se građani samoinicijativno okupili u Ulici Marjane Gregoran u naselju Karaburma kako bi zahtevali drastičniju kaznu za bahatog vozača, a protest je nastavljen i u petak ujutru.

Takođe, bes naroda zbog odluke sutkinje prelio se na društvene mreže, gde građani žestoko napadaju Đerićevu.

- Pored ovoliko prekršaja... Ona ga ladno pušta... Alo bre treba je skinuti sa tog mesta sudije... Ubio je dete... Kakve zabrane napuštanja... Momentalno presuditi mamlazu za ubistvo... Momentalno!!!!! - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

- Gospođa ako tako moze nazvati Radmila Đerić snosi istu čak i veću odgovornost od vozača ubice. Probudi se Srbijo vreme je - stoji u drugom komentaru objavljenom na Fejsubuku.

Inače, prema pisanju medija iz 2015. godine, Đerićeva je većinu karijere provela radeći na krivičnim slučajevima, ali je te godine prebačena u izvršno i građansko odeljenje.