ŠOKANTNA ODLUKA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Razlupao lokal na Novom Beogradu, A SADA JE POVUKAO DRASTIČAN POTEZ!


IZVOR: Republika - 09.06.2021 | 11:11


Čedomir Jovanović, lider LDP-a, koji je pre nekoliko dana demolirao lokal brze hrane na Novom Beogradu, potom se svađao s policijom, uputio je dopis MUP-u i Sektoru unutrašnje kontrole od kojih traži odgovore po čijem nalogu je doneta odluka da se ukine obezbedenje njegovoj deci.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, uputio je dopis MUP-u i Sektoru unutrašnje kontrole od kojih traži odgovore pisanim putem po čijem nalogu je postupano kada je doneta odluka da se ukine obezbedenje njegovoj deci.

U dopisu u koji je Tanjug imao uvid Čedomir Jovanović zahteva od nadležnih da se dostavi izveštaj o svim preduzetim merama povodom napada na bezbednost i život njegove dece.

Advokat Jovanovica Stefan Petrović pita zašto se nekome ko je 20 godina svakodnevno izložen pretnjama smrću ukida obezbeđenje i to usmenim putem.

On podseća i na događaje iz prošlosti , kada je ispod automobila Jovanovića bio podmetnut eksploziv, kada je nekoliko godina nakon toga u Segedinu Jovanović napadnut od strane navijaca-huligana...