Karić: Beograd će povući celu Srbiju prema EU


IZVOR: Tanjug - 04.11.2017 | 13:19


Beograd mora da bude lokomotiva koja će da povuče celu Srbiju pravo ka EU, izjavio je danas zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić i poručio da je PS S tu da sa svojim koalicionim partnerima i Aleksandrom Vučićem krene u što bolji razvoj i Beograda i cele Srbije.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Karić je poručio da Srbijom ne sme da zavlada apatija ili bilo šta što može da je zaustavi u razvoju

Karić kaže da je vlast u Beogradu u poslednje četiri godine uradila mnogo i to mnogo više nego što je urađeno od 2000. do 2012. godine. 

- Znam da će svako sledeći ko dođe na mesto gradonačelnika Beograda doći na jednu dobru osnovu i moći će da napravi još dva puta više. To je cilj izbora, da uvek bude bolje - rekao je Karić novinarima. 

Karić je danas prisustvovao skupu Pokreta Snaga Srbije - BK za Beograd koji je organizovao opštinski odbor Palilula i poručio da je PS S ovde da se gradi, radi i da se rađa. 

- Za to je PS S, a verujem i svi naši partneri - kaže Karić i ističe da će izbori u Beogradu biti redovni, da će se na njima pokazati volja građana i videti za šta se ko borio, šta je urađeno i šta predstoji da se uradi.

Obraćajući se prisutnima na skupu, Karić je poručio da Srbijom ne sme da zavlada apatija ili bilo šta što može da je zaustavi u razvoju, te da je moguće da do 2025. plate u Srbiji budu 1.000 evra, o čemu je nedavno, kaže, kao o svom cilju govorio njegov brat Bogoljub Karić. 


Pomenuo je projekat Tesla grad u Makišu koji je pokrenuo Bogoljub Karić i mogućnostima za zapošljavanje mladih, a svoje obraćanje je počeo pokazivanjem knjige njegovog brata "Bogoljubova zelena salata" za koju kaže da je poučna i korisna, a koja je na kraju skupa deljena prisutnima.