IVANOVIĆA PROVALILI PRATIOCI NA TVITERU: Pao mu rejting, pa isfingirao svađu!


IZVOR: E. S. T. - 19.09.2020 | 03:42


Voditelj Ivan Ivanović pokazao je da je na sve spreman zarad posrnulog rejtinga svoje emisije, čija nova sezona počinje posle duže letnje pauze.

Foto: Tanjug

Ivan Ivanović

Kako bi privukao medijsku pažnju, pokušao je da inscenira sukob sa glumcem i liderom PSG Sergejem Trifunovićem. Trik je, međutim, propao pošto su ga pročitali čak i pratioci na društvenim mrežama, a izgleda i sam Trifunović (mada ne treba isključiti ni mogućnost da su sve radili u dosluhu). Tako je informaciju o navodnom sukobu plasirala jedino TV koja emituje Ivanovićev šou.

Voditelj je, reklo bi se, ničim izazvan isprozivao Trifunovića.

- Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti veruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula - napisao je, između ostalog, Ivanović.

Usred ove prepiske jedna tviterašica je posumnjala da se voditelj "navalio" baš na glumca zbog "početka nove sezone". Nadovezala se i druga da je potrebno još da se Trifunović upeca, mediji prenesu i "Ivan je bog marketinga".

Te tvitove Trifunović je retvitovao, a od Ivanovića nismo uspeli da dobijemo komentar da li je prepirka (propali) marketinški trik.