Mafijaške metode i pretnje: Prevejani kriminalac Nebojša Zelenović ne prestaje da maltretira Šapčane


IZVOR: srbijadanas.com, Republika - 02.09.2020 | 09:01


Stanovnici Šapca i okolnih sela izloženi su neviđenim, monstruoznim pritiscima Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, koje njihovi saradnici sprovode nad nevinim Šapčanima.

Foto: Tanjug/D. GOLL/Vikipedia

Nebojša Zelenović

Jezivi tonski zapisi uoči izbora 21. juna svedoče o najstrašnijem kriminalu, ucenama malih, običnih ljudi i pretnjama da će, ako Zelenoviću ne donesu glasove, ostati bez posla.

Prevejani kriminalac oličen u liku sada već bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića skupljao je glasove mafijaškim metodama i maltretiranjem ljudi, između ostalog, grubo zloupotrebljavajući uticaj u javnim gradskim preduzećima, gde su zaposleni morali da skupljaju tzv. sigurne glasove za Zelenovića ili im je otvoreno prećeno otkazom.

Tako u Zelenovićevom izvođenju izgleda predizborna kampanja u njegovoj demokratiji. I način i mafijaški metodi koje Zelenović sprovodi, jer narod neće da glasa za njega.

 
$bp("Brid_99036789", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

Ovo je samo jedan od brojnih primera gde Zelenovićev član Gradskog veća Stefan Jovanović otvoreno preti otkazom Milanu Stankoviću Maki, ako mu ne obezbedi 30 glasova. Zelenovićev čovek Jovanović, u tom razgovoru između ostalog predlaže Stankoviću da, kako kaže, "od svoje plate kupi glasove".

Šokantno je na šta su sve spremni, ali i jasno zašto ih je narod na izborima oterao na smetlište političke istorije Šapca i celog Mačvanskog okruga.