Vesić opet raskrinkao Đilasa: Zvanični podaci grada Beograda ga demantuju!


IZVOR: Tanjug - 30.07.2020 | 06:11


Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odgovorio je na Fejsbuku Draganu Đilasu koji je izjavio da čim neko želi da menja imena ulicama, znači da ne voli Beograd.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Goran Vesić

Vesić je rekao da je netačna ta tvdnja i da zvanični podaci Grada Beograda to demantuju. On se na svom Fejsbuk profilu osvrnuo na, kako kaže, "popodnevno ćaskanje dva koaliciona partnera, Đilasovog kandidata za gradonačelnika Rade Nove i njenog mentora".

 - Osim što je ova tvrdnja bolesna ona je netačna. Zvanični podaci Grada Beograda demantuju tandem Dragan - Rada. U periodu od 2000-2013. godine u Beogradu su promenjeni nazivi 1.163 ulice. U periodu od 2013-2020. godine u Beogradu su promenjeni nazivi 76 ulica. Problem je u tome što Đilasu i njegovoj ekipi samo nemoj da diraš Zagrebačku, Zadarsku, Zagorsku, Hrvatsku ulicu. E tada polude. A mi smo se usudili da imena tih ulica menjamo - napisao je.

Поподневно ћаскање два коалициона партнера, Ђиласовог кандидата за градоначелника Раде Нове и њеног ментора. На крају... Posted by Горан Весић on Среда, 29. јул 2020.

Usput, napominje Vesić, "ove dve neznalice su danas pričale o tome da je na dnevnom redu sutrašnje sednice rebalans budžeta, a na dnevnom redu sutrašnje sednice je Završni račun budžeta za 2018. godinu koji mora da se usvoji po zakonu".

- Kratko rečeno, Završni je izveštaj o tome kako je potrošen budžet Grada Beograda u prošloj godini. Ali kako da objasniš nešto neznalicama koji su još zli i ostrašćeni - zaključio je Vesić.