Vulin: Đilas se izvikao zbog svoje dece, tuđe suze ga ne uznemiruju!


IZVOR: Tanjug, Republika - 04.05.2020 | 09:23


Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas se jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Ðilas "izvikao" zbog svoje dece, ali da ga "suze tuđih kćeri i sinova nisu uznemirile".

Foto: youtube.com/ Novo jutro

Aleksandar Vulin

Vulin je to rekao komentarišući jučerašnji video snimak Ðilasa, na kojem je Ðilas rekao da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njhovog doma sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Ðilase lopove".

- Ne znam da li su Ðilasova deca čula ''Ðilase lopove'', ali znam da su to slušala i u šetnjama koje je organizovao Dragan Ðilas, baš kao što znam da nije prošao ni jedan skup opozicije na kome Ðilas nije vikao ''Vučiću pederu'' i baš kao što znam da nije prošao ni jedan dan da Vučićeva deca nisu čula neku laž i o svom ocu i o sebi - rekao je Vulin u saopštenju PS.

On je dodao da nije lako pronaći uvredu ili laž o njemu, koju njegova deca nisu čula od Ðilasa i njegovih pristalica, ali da je lako proveriti da ni Aleksandar Vučić ni on nikada nisu opsovali ničije dete i nikada nisu uplitali ničije porodice u politiku.

- Dvanaestogodišnja devojčica kojoj je Ðilasovo obezbeđenje slomilo nos je bila nečije dete, studenti kojima je psovao majku pedersku su nečija deca, policajac kome je psovao majku i ostavljao ga bez posla, je takođe nečije dete i nečiji otac. Ðilas se izvikao zbog svoje dece, suze tuđih kćeri i sinova nisu ga uznemirile - dodao je Vulin.