ŠEŠELJ NE POVLAČI PRETNJE: Umlatiću Čanka njegovim štapom!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 02.10.2017 | 19:15


Umlatiću ono govedo od Čanka njegovim štapom! Ovim rečima lider radikala Vojislav Šešelj zapretio je Nenadu Čanku zbog kačenja katalonske i vojvođanske zastave u prostorijama LSV u Novom Sadu i otvorene podrške katalonskim separatistima.

Foto: Tanjug/Nebojša Radošević

Iznervirao lidera radikala: Nenad Čanak

NIJE PRVI PUT

Ovakvo Čankovo opredeljenje, kao i odlazak u Barselonu, neviđeno su iznervirali vođu radikala.

- Takvog bilmeza i govedo kao što je Nenad Čanak samo bi dobra motka mogla opameti. Vešajući uporedo katalonske i vojvođanske zastave, Čanak otvoreno pokazuje svoje namere. Treba i mi njemu da pokažemo šta smeramo, da se opameti - zapretio je Šešelj sa svog Tviter profila, a zatim dodao:

- U Kataloniji se zagužvalo i španska policija tuče sve redom. Trebalo bi mi Nenada Čanka odmah da pretučemo, pre nego se zagužva u Vojvodini.

Istina je da Šešelju ostvarenje ovih pretnji ne bi bio prvi sličan incident. Ostaće upamćeno njegovi čupanje mikrofona i polivanje vodom u nekadašnjoj Skupštini SFRJ, ali i udarac pesnicom ispred tog parlamenta, koji je zaradio taksista-štrajkač. Izvlačio je Šešelj svojevremeno i pištolj na studente i još mnogo toga...

FAJT TEŠKAŠA

Poznato je, međutim, i da Čanak važi za korpulentnog i snažnog čoveka kome fizički obračuni nisu nepoznanica. Ostaće upamćen incident u kojem je lider LSV osumnjičen da je ispred novosadske kafane "Tako je suđeno" u sitne sate 2012. godine štapom brutalno isprebijao Pavla Lešanovića. Za to je Čanak oslobođen na sudu iako je Lešanović ostao pri tvrdnji da ga je upravo on batinao.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Čanku zapretio batinama: Vojislav Šešelj

Šešelj prvo pretio na Tviteru, a onda sve ponovio i za naš list

Šešelja to, s druge strane, ni najmanje ne brine.

- Ma lično ću mu oteti taj štap i umlatiću ga. Lično ću da ga bijem. On je svima tad pokazao da je dozvoljeno mlatiti ljude, pa je onda i nama dozvoljeno da mlatimo Čanka - kaže radikal za Srpski telegraf.