"Pokret socijalista ljuti oponent onima koji se raduju tuđoj bolesti"


IZVOR: Tanjug - 18.11.2019 | 23:06


Generalni sekretar Pokreta socijalista, Predrag Vuletić, rekao je večeras da je trebalo da predsednik Srbije završi sa srčanim tegobama u bolnici, pa da "iz svojih rupa izađu svi miševi i štetočine" i pokažu se u još gorem svetlu nego što jesu.

Foto: Tanjug/A. PAP

Predrag Vuletić

- Da će neko da se raduje tuđoj bolesti, mogli smo samo da gledamo u lošim filmovima. Od petka, taj film u produkciji Đilasa, Jeremića i Obradovića imali smo priliku da vidimo na društvenim mrežama i to u nastavcima, odnosno svaki dan - naveo je Vuletić u saopštenju.

On je rekao da je PS pomno pratila izveštaje sa VMA, u nadi da se predsednik Vučić što pre oporavi/

- One koji su u zaslepljujućoj mržnji otišli i korak dalje, odnosno poželeli ono najgore, upozoravamo da će u nama imati ljute oponente i da ćemo se protiv njih boriti u sebi svojstvenom maniru-svojim radom i beskompromisnom borbom za lepšu i jaču Srbiju zajedno sa Aleksandrom Vučićem i Aleksandrom Vulinom - poručio je Vuletić.


On je istakao da su samo pravi prijatelji Vučića, kao što je predsednik PS Aleksandar Vulin, hrabrili svog prijatelja i koalicionog partnera u nevolji koja ga je zadesila savetujući ga da se više posveti sebi i svom zdravlju.