Marjanović: Zelenović i Bastać slika i prilika SzS


IZVOR: Tanjug - 21.10.2019 | 16:32


Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je danas da je krajnje licemerno i bestidno da Nebojša Zelenović i Marko Bastać postavljaju bilo kakva pitanja bilo kome.

Foto: Privatna arhiva

Radoslav Marjanović

- Upravo su predsednici opština Šabac i Stari grad Nebojša Zelenović i Marko Bastać slika i prilika Saveza za Srbiju - saopštio je Marjanović. On je naveo da je jedan osuđen u prvostepenom postupku za nenamensko trošenje pet miliona evra iz budžeta opštine Šabac, a Bastać je do sada protiv Zakona o budžetu i javnim nabavkama potrošio više od 122 miliona dinara iz budžeta opštine Stari grad.

- Da ne govorimo da je u nedostatku političkih argumenata pretio šamaranjem i linčom političkim neistomišljenicima - dodao je Marjanović, saopštio je gradski odbor SNS. On kaže da je tandem Zelenović - Bastać ogrezao u zloupotrebama javnih resursa najbolje pokazuje i činjenica da je Radio televizija Šabac dobila kancelarije u opštini Stari grad koje je pretvorila u svoj studio, iako iz budžeta opštine Šabac za svoj rad dobija višemilionske iznose.

- Znamo da bi Nebojša Zelenović voleo da se Dragan Ðilas ponovo dočepa fotelje kako bi mogao zajedno sa njegovim šefom Dušanom Petrovićem ponovo da popločava beogradske ulice i da na nameštenim i preplaćenim tenderima zarađuju enormne količine novca. Upravo takva Ðilasova politika je dovela Beograd na ivicu bankrota sa dugom od 1,2 milijarde evra, a njemu omogućila da stekne lično bogatstvo od 25 miliona evra - napominje Marjanović.

On ocenjuje i da su lopovluk, nasilje i švercovanje deviza očigledno program koji Dragan Ðilas i Savez za Srbiju nude građanima.