VEROVALI ILI NE OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA MILICE ZAVETNICE! Gledali smo je u mnogim filmovima i serijama!


IZVOR: Republika - 28.02.2024 | 14:17


Sestra Milice Đurđević Stamenkovski, predsednice političke stranke Zavetnici je poznata srpska glumica.

Foto: printscreen
VEROVALI ILI NE OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA MILICE ZAVETNICE! Gledali smo je u mnogim filmovima i serijama!

Poznata srpska glumica Mirjana Đurđević rođena je sestra predsednice političke partije Zavetnici, Milice Đurđević Stamenkovski.

Iako ni jedna, ni druga, o tome nikada nisu javno govorile, na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija glumice i političarke,uz konstataciju da su njih dve sestre po ocu.

 

 

- Sestre. Niste znali? Ni ja - glasio je opis fotografije. 
Nakon ove objave, počeli su da se nižu komentari.

- One su sestre po ocu. Iste su. Stvarno liče.Da, imaju istog oca - glasili su samo neki od komentara na  društvenoj mrežiTviter. 

Inače, glumica Mirjana Đurđević je pozorišna i filmska glumica, a diplomirala je na Akademiji Umetnosti, u klasi Petra Kralja i prof. Dejana Čavića. Glumela je u mnogobrojnim domaćim filmovima i serijama među kojima su: Porodično blago, Mešoviti brak, Mi nismo anđeli 3, Parada, Šifra Despot, a glumi i u popularnoj domaćoj seriji Radio Mileva. 

Mirjana je rođena 1977. godine u Beogradu.

Milica Đurđević Stamenkovski je poznata srpska političarka, trenutno je predsednica političke partije Zavetnici, a svoju političku karijeru započela je u Srpskoj radikalnoj stranci. Trinaest godina je mlađa od sestre Mirjane i prema inormacijama našeg portala sestre su u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: