SRBIJA MU SMRDI, CRNA GORA MU JE BOLJA! Pajtos Srđana Milivojevića sramno vređao našu zemlju: "Kad napuštam Smrdiju lice mi se ozari..." (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 29.01.2024 | 08:36


Opozicija šalje jasnu poruku građanima!

Foto: Društvene mreže
SRBIJA MU SMRDI, CRNA GORA MU JE BOLJA! Pajtos Srđana Milivojevića sramno vređao našu zemlju: "Kad napuštam Smrdiju lice mi se ozari..." (FOTO)

Milan Grubetić, bivši odbornik u Kostolcu poznat, inače, po učešću u protestima opozicije i pravljenju haosa na istim, izazvao je kontroverzu svojim izjavama na društvenim mrežama u kojima je negativno govorio o Srbiji, koristeći pejorativni naziv "Smrdija" umesto zvaničnog imena zemlje.

Uvek kada napuštam Smrdiju lice mi se ozari i duša razveseli. Nek je večna Crna Gora – napisao je opozicionar, stavivši tri znaka uzvika na kraju kako bi što više dao na značaju ovoj uvredljivoj izjavi.

Foto: Društvene mreže

 

Inače, pomenuti Milan Grubetić, koji je poznat kao pristalica opozicije povezane sa Draganom Đilasom, bio je odbornik u Skupštini Kostolca.

U julu prethodne godine, Grubetić je objavio fotografiju sa Srđanom Milivojevićem, koji je jedan od istaknutih ljudi u Đilasovom političkom krugu. Na fotografiji se vidi kako obojica poziraju sa osmesima.

Foto: facebook.com

Srđan Milivojević i Milan Grubetić

I mada se svakodnevno pozivaju na patriotizam i "veliku ljubav" prema Srbiji i, jasno je na osnovu Gubetićevih objava da nam svima poručuju da im Srbija smrdi, a da su sve druge zemlje bolje od naše otadžbine.

Zanimljivo je i da svi sa kojima "šuruje" lomljenjem, rušenjem, upadima u Skupštinu i napadima na sve srpsko, šalju jasnu poruku koliko im je o istoj stalo.

Podsećamo i na to da je Srđan Milivojević jedan od zagovornika navodnih "fantomskih birača" kojim je obmanjivao javnost nakon decembarskih izbora u našoj zemlji, a koji su do dana današnjeg, nedokazani, a svi prigovori RIK-u i GIK-u odbačeni su. Zanimljivo je i to da oni ni sami, unutar svoje koalicije, nisu mogli da se dogovore i da izađu sa jedinstvenim stavom po ovom pitanju, ali su danima, kao po već viđenom scenariju, blokirali ulice i maltretirali građane.

BONUS VIDEO: