JA SAM VOJNIK DRŽAVE, ŽIVIM ZA SRBIJU! Vučić o ostavci: Znam šta je moja dužnost!


IZVOR: Republika - 23.01.2023 | 21:08


Predsednik Srbije Aleksandra Vučić rekao da je da neće libiti daa uradi sve što može kako bi pomogao svojoj zemlji, makar to ukljuivalo i njegovu ostavku!

Foto: ST/D. KADIĆ
JA SAM VOJNIK DRŽAVE, ŽIVIM ZA SRBIJU! Vučić o ostavci: Znam šta je moja dužnost!

Prethodnih dana se po medijima spekulisalo o tome da bi predsednik Vučić mogao da podnese ostavku zbog situacije u kojoj se nalazi naša zemlja.

Tokom konferencije za medije na kojoj je govorio o uslovljavanju od strane evropske petorke, Vučić je odgovorio i na pitanje o eventualnoj ostavci.

- Ne mislim da je bilo koji čovek isuviše važan za jednu državu. Meni je ovo svakako poslednji mandat i znam šta je moja dužnost. Bude li potrebe da na bilo koji način sačuvan državu, ne bih se libio - rekao je predsednik Srbije.

On je dodao i da mnogi ne veruju u to, ali da je to jer polaze od sebe.

- Iako znam da mnogi ne veruju u to, jer polaze od sebe. Za razliku od njih, ja nemam ni milijarde ni milione. Ja živim za državu i ja sam vojnik države. Ono što bude interes, ja ću to da uradim - poručio je predsednik Vučić.

- Iz ove kože ne možete, ali pobedila je Srbija i u mnogo težim uslovima, preživeće i ovo. Živela Srbija - zaključio je Vučić.