"POTREBAN NAM JE KAKO BISMO PREBRODILI OVA TEŠKA VREMENA"! Siniša Mali o mogućem povlačenju predsednika Aleksandra Vučića!


IZVOR: Republika - 23.01.2023 | 13:01


Ja se najiskrenije nadam da će predsednik Vučić nastaviti da vodi Srpsku naprednu stranku, kaže Mali.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
"POTREBAN NAM JE KAKO BISMO PREBRODILI OVA TEŠKA VREMENA"! Siniša Mali o mogućem povlačenju predsednika Aleksandra Vučića!

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali kazao je, povodom najava o mogućem povlačenju predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića sa čela stranke, da se najiskrenije nada da se to neće nikada dogoditi.

- Ja se najiskrenije nadam da će predsednik Vučić nastaviti da vodi Srpsku naprednu stranku. Vremena su preteška za nas i u ekonomskom i u političkom kontekstu, ali baš zbog toga nam je potreban kontinuitet politike koju vodi Vučić i moja podrška njemu ide samo u pravcu nastavka svega što radi za Srbiju. Samo to je način da pobedimo - kazao je Mali za Kurir.

Da podsetimo, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je sinoć da je predsednik Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS.

Bonus video: