VUČIĆ O BUDUĆNOSTI SRBIJE: Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, penzija od 500


IZVOR: Republika - 26.03.2022 | 09:11


Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostujući na RTS zahvalio se građanima Srbije na podršci koju su mu ukazali. On je odgovorio na pitanje voditeljke kako vidi Srbiju 2027. godine ukoliko mu građani ukažu poverenje na predstojećim izborima 3. aprila.

Foto: Printscreen/Twitter
VUČIĆ O BUDUĆNOSTI SRBIJE: Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, penzija od 500

Hoću da se zahvalim ljudima u Srbiji, da im kažem da sam proteklih pet godina bio najponosniji čovek na svetu što sam imao njihovu podršku da obavljam istovremeno najteži i najlepši posao, da radim nešto za našu zemlju. Zahvalan sam ljudima jer bez njihove podrške, pomoći, razumevanja, trpeljivosti ne bismo mogli da uradimo mnoge stvari – poručio je on.

Aleksandar Vučić je dodao da danas imamo velelepne kliničke centre u Nišu i Beogradu, da se jedan gradi u Novom Sadu, a da uskoro počinje izgradnja u Kragujevcu.

Izgradili smo više puteva i pruga nego u prethodnih 40 godina, doveli smo više fabrika nego u prethodnih 50 godina i to smo uspeli zahvaljujući našem zajedništvu i zajedničkom radu. Hoću da vam kažem veliko hvala – istakao je.

Predsednik Srbije poručio je da "zajedno možemo sve i u budućnosti".

Moramo da se trudimo, moramo da se borimo, da radimo, da dalje spuštamo nezaposlenost i da povećamo plate i penzije. Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, prosečna penzija veća od 500 evra. Moramo da sačuvamo ono što je važnije od svega – mir i stabilnost – podvukao je Vučić.

BONUS VIDEO: