ĐILASOVCI LAŽU DA IH MEDIJI IGNORIŠU! Ponoš opet odbio gostovanje! NIJE JEDINI, EVO GA CEO SPISAK! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.02.2022 | 11:10


Zdravko Ponoš non-stop odbija gostovanja, a žali se kako ga mediji ignorišu.

Foto: ATA Images
ĐILASOVCI LAŽU DA IH MEDIJI IGNORIŠU! Ponoš opet odbio gostovanje! NIJE JEDINI, EVO GA CEO SPISAK! (VIDEO)

Marija Savić Stamenić, voditeljka emisije “Prva tema” koja se emituje na TV Prva, izvadila je poduži spisak opozicionara koji su odbili gostovanje u emisiji Prva tema.

 

Naime, ona je istakla svoju začuđenost zašto Zdravko Ponoš, inače kandidat za predsednika lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa odbija da gostuje u njenoj emisiji, uprkos tome što ga ona konstantno zove.

 

Ona je rekla da je interesuje “kako se meri prisustvo onoga koga vi pozivate, a on uporno odbija da gostuje u emisiji”.

Ja sam u poslednje dve-tri nedelje dva puta pozvala u emisiju “Prva tema” gospodina Zdravka Ponoša, prvi put je rekao da ne želi dok traju dogovori u okviru opozicije da se oglašava, drugi put je odgovorio samo “hvala na pozivu, ali ne” – rekla je voditeljka emisije “Prva tema”.

Ona je dodala da je u jednoj emisiji pozvala čak šest opozicionara, te da su svi imali neko opravdanje, i naglasila da ne želi da njoj neko kaže da nije imala predstavnike tog dela opozicije, iako je zvala i lidera pokreta “Zajedno za Srbiju” i otvorene građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića, lidera pokreta Ne davimo Beograd Dobricu Veselinovića, predsednika Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića, lidera pokreta Dosta je bilo Sašu Radulovića, potpredsednicu SSP Mariniku Tepić, i niko se ne odaziva.

Bonus video: