TOMA ŽESTOKO UZVRATIO ZORANI: Nije ni predsednik, a ni premijer, neka dovede u red svoj resor! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.02.2022 | 15:16


Oštar odgovor

Foto: Tanjug
TOMA ŽESTOKO UZVRATIO ZORANI: Nije ni predsednik, a ni premijer, neka dovede u red svoj resor! (VIDEO)

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, poručila je da je vrlo ponosna na stotine kilometara auto-puteva koje je uradila dok je bila na čelu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastruktura, a onda potkačila svog naslednika.

- Stvari u saobraćaju i infrastrukturi su se nastavile i to je dobro. Možda mogu da idu malo bolje. Neke stvari tu kasne - kazala je ona.

Upitana što kasne ona je poručila da bi sve bilo završeno ranije da je ona ministar.    

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zorana Mihajlović

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, je ekspresno reagovao na izjavu koleginice iz Vlade Srbije.

Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač. I ja mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor. Jer, ako to ona ne uradi, moraće neko drugi umesto nje. A sve drugo, mislim da je pravo vreme i mesto sednica Vlade Srbije - naglasio je Momirović, koji se zatim osvrnuo na projekte.

- Trenutno izvodimo jako puno projekata, nemamo praktično kašnjenje ni na jednom projektu, svi koje smo započeli idu predviđnom dinamikom i uvek uredimo pre roka. Poštovana koleginica po drugi put vodi Ministarstvo energetike, kao ponavljač, i mogu samo da joj poručim ono što sam joj poručio na sednici Vlade, da bi trebalo pod hitno da uvede red u svoj resor, jer ako to ona ne uradi moraće neko umesto nje. A sve drugo, mislim da je pravo mesto i vreme, sednica Vlade Republike Srbije.

BONUS VIDEO: