LAŽOVIZIJA N1: Sami se odali, otkriveno da Đilas stoji iza "spontanog" protesta protiv metroa! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.11.2021 | 13:08


Iako se u javnosti pokušavaju da predstave proteste u Makišu kao spontano okupljanje građanja na televiziji N1 su sami raskrinakali svoje laži i priznali da se ipak, radi o politikčkoj aktivnosti

Foto: Tviter/printscreen
LAŽOVIZIJA N1: Sami se odali, otkriveno da Đilas stoji iza "spontanog" protesta protiv metroa! (VIDEO)

"Građani su na neki način spontano izašli na ulicu", tako glasi početak priloga N1 na protestima protiv gradnje metroa u Beogradu

Osim što se radi o laži jer je lider SSP Dragan Đilas javno preko Tvitera pozvao svoje pristalice da se okupe na protestu, došlo je i do šok nastavka priloga.

Prilog se "raspao" kad je novinar pitao demonstrante da li pripadaju nekoj organizaciji. 

Tada je postalo savršeno jasno i samo na osnovu tog kratkog snimka da se radi o protestu koji su organizovali Dragan Đilas i njegova sadašnja radnica, bivša desna ruka Nenada Čanka, Marinika Tepić.

- Pripadam Stranci slobode i pravde - rekao je jedan okupljenih, a to je potvrdila i žena pored njega koja je rekla: Mi smo ispred naše partije jer se protivimo svemu što radi SNS.

Srećom po građane koji žele da se voze metroom i da izbegnu gradske gužve, demonstranata je bilo prilično malo. Među njima je bila i Aida Ćorović koja je izgleda prešla sa napada na mural Ratku Mladiću, na napade jajima na vozove i šine.

 

 

https://twitter.com/LaziDetektor/status/1462739159106400262?t=6BbEf2rz3pxJCMlH46dt4Q&s=08