VUČIĆ ODBRUSIO NOVINARKI N1 NA PITANJE O JOVANJICI: To nije moj posao, a nije ni posao medija! Važno je da postoji SUDSKA PRESUDA!


IZVOR: Republika - 17.10.2021 | 09:56


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje novinarke N1 nakon što je prisustvovao obeležavanju Dana BIA povodom 19 godina od osnivanja te službe.

Foto: ST/D. KADIĆ

Aleksandar Vučić

Novinarka N1, naime, pokušala je da isprovocira predsednika postavljajući pitanje vezano za pisanja medija o navodnoj smeni načelnika Milenkovića, koga mediji pod kontrolom opozicije predstavljaju kao onog ko je otkrio aferu "Jovanjica".

- Nemam pojma ni da li se premešta ni da li se ne premešta. Upoznao sam ga kada su ga Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović predložili neku nagradu. Ne znam da li se to događa, to nije moj posao, ali nije ni posao N1 - naveo je predsednik Srbije.

Što se tiče samo predmeta Jovanjica, dodao je predsednik, ako postoji krivica, svi će uključiti.

- Za priču o umešanosti moje porodice, neću da dozvolim da takve priče opstanu. Ne samo u pravnom sistemu, već i u političkoj javnosti. Na sreću postoji pravosnažna presuda koja pokazuje da moja porodica sa tim nema nikakve veze - podvukao je predsednik Srbije.