LAĐEVIĆ NA TV PINK RASKRINKAO TAJKUNSKU PROPAGANDNU MAŠINERIJU: Prešli su sve granice, Vučića napadaju jer neće da bude marioneta!


IZVOR: Republika - 27.08.2021 | 07:35


Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević prokomentarisao je gostujući na TV Pink propagandnu mašineriju tajkunskih medija i pretnje i kletve upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: printscren

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa

Kao što je Republika već pisala, šefu države na društvenoj mreži Tviter od strane sledbenika Dragana Đilasa upućene su najmonstruoznije pretnje u kojima se predsednikovoj deci prizivaju teške bolesti.

Prešli granicu

Gostujući u Novom jutru, Lađević je konstatovao da napadi na predsednika, njegovu porodicu i decu nisu ništa novo.

- Međutim, ti mediji i portali, koji hoće da se predstave kao nezavisni i profesionalni, prešli su sve granice - rekao je Lađević.

On je podvukao da im Vučić smeta jer ne pristaje da bude marioneta.

- Ima tu svega. U napadima na predsednika ima delova opozicije, mafije i stranih ambasada - ističe glavni urednik Srpskog telegrafa.

Foto: printscren

Voditelji u studiju TV Pink Svetlana Grubor i Predrag Sarapa

Obrazlažući tezu o licemerju predstavnika opozicije i medija pod njihovom kontrolom, Lađević je ukazao da se sve vrti oko interesa.

- Imate Dragana Đilasa, koji nije napadao vlast i Vučića dok je bio predsednik Košarkaškog saveza Srbije. Čim je izgubio funkciju, krenuli su napadi. Isto tako i Vuk Jeremić. Dok je tražio Vučićevu podršku za kandidaturu za generalnog sekretara UN, tada mu Vučić nije smetao - objasnio je Lađević. 

Nervoza tajkunskih medija

Kada je reč o pisanju Srpskog telegrafa o finansiranju takozvanih nezavisnih medija, o čemu je u specijalnom dodatku Srpski telegraf nedavno pisao, Lađević kaže da je dirnuto u osinje gnezdo.

- Vidim, svi ti navodno nezavisni su se mnogo uznemirili. A mi smo samo taksativno naveli ko, koliko i od koga dobija novca da laju i kevću - ističe Lađević.