TEKTONSKE PROMENE U SRPSKOJ POLITICI! Odluka je pala - FORMIRA SE NOVA KOALICIJA!


IZVOR: Republika - 22.01.2021 | 13:44


Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dacicć izjavio je danas da će socijalisti na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM 14. februara nastupiti zajedno za Srpskom listom.

Foto: youtube.com

Ivica Dačić

Dačić je kazao da će udruženim snagama biti jači u očuvanju nacionalnih interesa, u ostvarenju mira i sigurnosti i boljeg života Srba na KiM, saopštio je SPS.

- Ponovna pobeda predstavnika Srpske liste potvrdiće našu već jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na KiM u borbi za svoja vekovna ognjišta - rekao je Dačić.


On je ocenio da srpski narod na hrabar, dostojanstven i demokratski način dokazuje ispravnost svih odluka koje su donesene u cilju zaštite srpskih interesa na Kosmetu, a za koje se i on bori, i za koje se borio, dok je bio na mestu ministra spoljnih poslova.

- Rezultati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zalaganje Vlade Srbije je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali - rekao Dačić.

Dačić se danas sastao sa kandidatima za narodne poslanike, a na sastanku je istaknuto da će učešćem na tim izborima Srpska lista potvrditi odlučnost srpskog naroda sa Kosmeta da zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije nastavi borbu za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine.

 

 

 
$bp("Brid_11323133", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});