OVO SU HEROJI IZ NOVOG SADA! Videli da se čovek sprema da skoči sa mosta, pa odmah okrenuli kamion i spasili ga! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 03.05.2024 | 12:59


Radnici JKP "Gradska čistoća" zadali domaći zadatak iz ljudskosti.

Foto: instagram/printscreen/jkpcistocanovisad
OVO SU HEROJI IZ NOVOG SADA! Videli da se čovek sprema da skoči sa mosta, pa odmah okrenuli kamion i spasili ga! (FOTO)

Jutros u Novom Sadu na mostu "Duga" odigrala se prava drama kada je nepoznati muškarac pokušao da skoči sa mosta.

U ranim jutarnjim časovima, dok se spremao za skok, trojica radnika JKP "Gradska čistoća" su pokazala izuzetnu ljudskost i hrabrost, sprečavajući tragediju i time zaslužili titulu heroja dana.

- Jutros oko 8 časova, nepoznata osoba je pokušala da skoči sa mosta Duga. Tri radnika JKP Čistoće zapazila su osobu koja se priprema na skok i bez oklevanja su okrenuli kamion i vratili se da kroz razgovor pokušaju da odvrate osobu od tog čina - pisalo je jutros na Serbia_live. 

Dok su oni odvlačili pažnju čoveku od toga strašnog čina, ubrzo je stigla i policija koja je sprovela efikasnu akciju i čovek je povučen sa mosta.

- Jutros na veliki hrišćanski praznik, radnici JKP ,,Čistoća" spasili su jedan život. Osoba koja je nameravala da skoči sa mosta je sprečena mudrošću ovih ljudi. BRAVO, HEROJI - napisali su iz JKP "Gradska čistoća".

 

 

Podsećamo, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, spasili su život jednom sugrađaninu.

Oni su muškarca koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah su smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici. S obzirom da je čovek tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, jedan od njih dvojice je zaustavio vozilo hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život.

- Naše kolege iz saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane - naveo je MUP pre 5 dana.

BONUS VIDEO