KRALJEVIĆ I PROSJAK U JEDNOM ČOVEKU: Student Milan Jevđić podelio Srbiju


IZVOR: Dragana SIMIĆ - 11.03.2018 | 17:45


Kako neko ko je toliko napaćen i nema od čega da živi može da priušti sebi putovanje u Monte Karlo, Austriju, jede mocart kugle, uplaćuje tikete od 500 dinara u kladionici, ide na derbije i u Skadarliju, opija se i lepo se oblači, pitanja su koja i dalje postavlja srpska javnost povodom priče Milana Jevđića (24) o navodnom teškom životu.

Foto: instagram.com/jevdjic_milan

Provod: Jevđić uživa u Skadarliji

Posle gostovanja u emisiji "Život priča", ovaj student Medicinskog fakulteta u Beogradu podelio je javnost na one koji su se rasplakali čuvši njegovu tužnu priču o tome kako nema ni za hleb i na one koji su ga proglasili prevarantom.

Lavinu negativnih komentara izazvalo je pismo lekara iz Švedske Dobrice Pavlovića upućeno autorki emisije "Život priča" Tatjani Vojtehovski.

On je ukazao na to da, kada je Jevđić zapadao u dugove, on i njegova supruga su mu ih izmirivali, da su mu plaćali račune i stan, a da je Milan samo u decembru prošle godine potrošio njihovih 600 evra na farmerice.

Kockao se i pio

Komentarima o Milanovom životu priključila se i izvesna Miljana, koja se predstavila kao njegova bivša devojka.

 

 

- Bila sam sa Milanom poslednje dve godine. Sve što je rekao u emisiji je tačno. Da se kockao i pio, jeste. Hvala bogu da se samo na tome završilo. Niko nije savršen, pa ni on, ali zaista nije prevarant, već je samo došao u situaciju da jednostavno nema gde i kako - napisala je Miljana.

 

 

Još neki od komentara na društvenim mrežama bili su da studenti koji imaju sve desetke mogu da dobiju studentski dom, te da se hrane u menzama, budu na budžetu Republike Srbije i stiču pravo na kredit ili stipendiju.

Prekrstio bi se nogom

Ovaj student medicine pak smatra da su svi negativni komentari postali tragično smešni.

 

 

- Sve što sam imao da kažem rekao sam u svom intervjuu za Nojz. Najpre mi je sve to bilo tužno i ogavno, sada mi je tragikomično. Te zlurade komentare sam i prestao da čitam. Da mogu da se prekrstim nogom, prekrstio bih se dok slušam sve te optužbe - kaže Milan za Srpski telegraf i dodaje da ni na koji način nije prevario srpsku javnost.

- U emisiji sam izneo da su postojali ljudi koji su mi finansijski pomagali - zaključuje Jevđić.