RANJEN JE U GLAVU, IZGUBIO JE MNOGO KRVI... Dušan Mihalek objavio nove informacije o unuku nestalom na granici sa Gazom: Nema ga ni na spisku živih, ni na spisku mrtvih!


IZVOR: Republika - 09.10.2023 | 13:02


Nakon što je saopštio da mu je unuk Mor nestao na granici prema Gazi, Dušan Mihalek se obratio svojim prijateljima na Fejsbuku da sazna ima li bilo kakvih informacija o nestalom mladiću.

Foto: Tanjug, Twitter
RANJEN JE U GLAVU, IZGUBIO JE MNOGO KRVI... Dušan Mihalek objavio nove informacije o unuku nestalom na granici sa Gazom: Nema ga ni na spisku živih, ni na spisku mrtvih!

On je podelio da je poslednja informacija koju je dobio da je Mor zadobio povredu glave i da je izgubio mnogo krvi.

- Bio je ranjen u glavu, mnogo je iskrvario... Od tada ništa ne znamo. Nema ga ni na spisku živih, ni mrtvih... - napisao je zabrinuti Dušan Mihalek, poznati i cenjeni Novosađanin, dugogodišnji urednik muzičkog programa radija Novi Sad i poznati srpski turistički vodič po Svetoj zemlji.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio informaciju izraelske spasilačke organizacije ZAKA.

- 260 tela otkriveno je u oblasti prirodnog parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavala žurka. Sedmog oktobra u blizini kibuca Rejma održana je velika plesna zabava na otvorenom. Tu se okupilo oko 1.500-2.000 mladih. Rano ujutru napali su ih teroristi Hamasa koji su stigli automobilima i naoružani malokalibarskim oružjem i protivtenkovskim bacačima - napisao je Mihalek.

 

 

Podsetimo, unuk nekadašnjeg urednika muzičkog programa radija Novi Sad nestao je na festivalu u blizini granice sa Gazom nakon napada Hamasa. Do sada je pronađeno 260 tela mladih ljudi koji su prisustvovali, ali je mnogo i kidnapovanih.

BONUS VIDEO: