JEZIVE TAJNE KRUZERA KOJE NIKO NE ZNA! Ispovest koja ledi krv u žilama: Videla sam kako izvlače TELO!


IZVOR: Republika - 23.09.2023 | 00:02


Devojka koja je radila na kruzeru otkrila je tajne sa broda koje putnici ni ne sanjaju.

Foto: Tanjug/AP
JEZIVE TAJNE KRUZERA KOJE NIKO NE ZNA! Ispovest koja ledi krv u žilama: Videla sam kako izvlače TELO!

Australijanka Loren, radila je na kruzeru, jednom od onih kojim mnogi sanjaju da krstare i uživaju u ''gradu'' na vodi. I dok oni sa malo dubljim uživaju na luksuznim krstarenjima i destinacijama, ni ne sanjaju da se upravo na tim brodovima nalaze dve tajne prostorije - mrtvačnica i zatvro.

Loren je na svom Tik Tok profilu podelila tajne života na kruzeru na kojem je nekada radila.

- Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo - objasnila je Loren, a onda nastavila da priča o svojim iskustvima.

Foto: Printscreen YT/CBS Los Angeles

Kruzer

- Takođe, tamo je postojala i zatvorska ćelija. U njoj su završavali svi oni koji su se neprimereno ponašali i kršili zakon na brodu - istakla je ona u videu, a potom spomenula još jednu stvar koja joj je bila jeziva.

- Kruzer na kojem sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osećaj da sujeverje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno.

Komentari su se ređali ispod videa, a neki su podsetili na to kako i određeni hoteli i zgrade nemaju 13. sprat, dok je jedan pratilac objasnio kako je sasvim normalno da na brodu postoji mrtvačnica ukoliko dođe do nesrećnog slučaja.

BONUS VIDEO