KLJUČA GNEV BEOGRAĐANA ZBOG GLOVA! Porudžbine kasne više od sat vremena: AKO NE MOGU DA DOSTAVE, NEMOJ DA LAŽU LJUDE!


IZVOR: Republika - 30.12.2022 | 16:22


Dostavljač Glovo, koji se agresivno samoreklamira kao servis koji na vreme donosi naručene pošiljke, po ko zna koji put je zakazao.

Foto: www.profimedia.rs/Republika
KLJUČA GNEV BEOGRAĐANA ZBOG GLOVA! Porudžbine kasne više od sat vremena: AKO NE MOGU DA DOSTAVE, NEMOJ DA LAŽU LJUDE!

Čitaoci portala Republika u velikom broju obratili su se našoj redakciji iznoseći čitav niz podataka o frapantnim kašnjenima glova.

- Ovo je prevršilo svaku meru - rezignirano konstatuje jedan od naših čitalaca i do detalja objašnjava prevaru Glova.

- Naručio sam burgere i pisalo je da će biti dostavljeni za 30 minuta. Pošto su i ranije znali debelo da zakasne, ovaj put sam odlučio da ih pratim preko aplikacije. Pisalo je da isporuka stiže u 14.05, međutim, kada je taj rok probijen, na aplikaciji su promenili vreme dostave i napisali da je procenjeno vreme dolaska 14.35 - kaže iznervirani čitalac našeg portala i nastavlja sa ozbiljnim optužbama:

- Bezobrazluk dostiže vrhunac kada mi na aplikaciji piše da je prvi dostavljač imao problema, pa su morali da nađu drugog koji je potom preuzeo porudžinu iz restorana - ističe naš čitalac koji nam je prosledio i printscrin praćenje dostave sa Glovo aplikacije.

Foto: printscreen

 

Prema njegovim rečima, u trenutku kada je napravio printskrin, već je prošlo 67 minuta od kako je naručio obrok.

- Porudžbina je stigla posle celih 90 minuta! Dakle, sat vremena više od onoga što su prvobitno obećali! Ne samo što sam pregladneo, već se i burger ohladio. Što je još gore, kada sam isričao prijateljima koliko sam se iznervirao zbog Glova, ispostavilo se da su i oni imali istovetan problem. Ovo je zadnji put da sam naručivao hranu preko Glova. Ako ne mogu na vreme dostave, neka ne lažu ljude - rezignirano konstatuje naš sagovrnik.