ILIJI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Petogodišnjaku treba transplatacija matičnim ćelijama da bi napravio PRVI KORAK!


IZVOR: Republika - 10.11.2022 | 11:25


Petogodišnjem Iliji potrebne su još dve transplantacije matičnim ćelijama!

Foto: Fondacija Humanost bez granica
ILIJI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Petogodišnjaku treba transplatacija matičnim ćelijama da bi napravio PRVI KORAK!

Ilija Milanović (2017.) iz Kosjerića je prevremeno rođen i prvog dana života uspostavljena mu je dijagnoza Spina bifida - meningomyelocela. Istog dana je i operisan i od tada počinje bitka za njegov prvi korak i bolje sutra. Bez obzira na sve probleme sa kojima se od samog rođenja susreo, Ilija je vedrog duha i uvek nasmejan.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Ilija Milanović

Svaki dan radi vežbe i do sada su mu izvršene dve transplantacije matičnim ćelijama a potrebne su još dve, kao i neurološka rehabilitacija, fizikalne terapije, logopedski i defektološki tretmani, delfinoterapija, terapija plivanjem, kinezi terapije, medicinska pomagala, dijagnostika, ortopedska pomagala, specijalistički pregledi, laboratorijske analize, vitamini, medikamenti, suplementi, medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za putne troškove i smeštaj.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Ilija Milanović

Ilija je jak i veliki borac i uvek je raspoložen za igru.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Iliji, tako tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 76 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj  internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Iliji!

Dinarski račun: 160-505642-36

Devizni račun: 00-540-0002727.0

IBAN: RS35160005400002727058

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Foto: FONDACIJA – humanost bez granica

Ilija Milanović QR kod

 

BONUS VIDEO: