Vučić pohvalio srpske građevince


IZVOR: Republika - 11.03.2022 | 22:09


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je glavne izvođače radova na Dedinju 2, domaću kompaniju "W. D. Konkord vest", navodeći da oni ugovorene projekte završavaju čak i pre roka.

Foto: ST/P. Divac
Vučić pohvalio srpske građevince

- Hoću da zahvalim ljudima iz kompanije "Konkord vest", koji dobro rade svoj posao i završavaju obaveze i pre roka - rekao je Vučić prilikom prvog obilaska građevinskih radova na projektu Dedinje 2, u julu 2020.

Budući da je "Konkord vest" izgradio i kompletan objekat doma zdravlja u Borči, predsednik je čestitao ovoj kompaniji.

- Želim da čestitam kompaniji "Konkord vest" i da im kažem hvala, ovo nije prvi projekat koji ste uradili dobro i na vreme. Želim i da nastavite da radite na taj način jer svaki projekat koji završite je dobra referenca za vas i dobijaćete više posla - naveo je Vučić nakon što su bili završeni radovi na izgradnji Doma zdravlja u Borči.

Ova domaća kompanija je, osim ova dva velika i važna projekta za Srbiju, uradila još nekoliko uspešnih projekata. Među njima su i radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palanci, radovi na prokupačkoj bolnici, uređenje Hrama Svetog Save, Aerodroma "Nikola Tesla", izgradnja Naučno-tehnološkog parka u Nišu, radovi na gasovodu "Južni tok" u Svilajncu.