KON NIKAD UZNEMIRENIJI: Ja sam čovek koji čeka da ode u penziju, istog momenta kada neko misli da ne zadovoljavam - odlazim!


IZVOR: Republika - 15.01.2021 | 15:37


Na konferenciji Kriznog štaba za medije između ostalog spomenut je i intervju koji je dr Predrag Kon dao medijima i zbog koga su ga mnogi napadali.

Foto: Printscreen

Predrag Kon

- Ako neko misli da on ima jedini pravo na emocije, živi u teškoj zabludi - izjavio je Kon komentarišući tekst koji je pogrešno protumačen u javnosti, a odnosio se na njegov intervju i umiranje kolega lekara.

On kaže da "kada neko paušalno procenjuje kako je došlo do umiranja, živi u teškoj zabludi".

- Rekao sam da ćemo ozbiljno pristupiti činjenici da imamo veliki broj umrlih lekara. Kada neko to iseče, i odbaci i ne želi istinu. Seče je samo u delu koje misli da je njegovo pravo, daleko je to od profesionalnog. Traumatično je što nam umiru lekari, ali priča da se to dešava samo iz jednog razloga, da ne pominjem, je besmisleno. Jednom za svagda, nisam ja ničiji, ja sam ovde da branim zemlju od virusa i to je sve. Ja sam čovek koji čeka da ode u penziju. Istog momenta kada neko misli da ne zadovoljavam - odlazim. Mirno i bez ikakve pompe. Nikome više neću dati izjavu kada se to desi - iznervirano je poručio Kon.