Slavlje i u doba korone: Dnevne novine "Alo!" i "alo.rs" tri godine u vlasništvu kompanije "Alo Media System"


IZVOR: Republika - 06.07.2020 | 16:05 >> 16:01


Zaposleni kompanije "Alo Media Systema" danas su proslavili tri godine otkad je ova izdavačka kuća postala vlasnik dnevnog lista "Alo!" i sajta "alo.rs".

Foto: Ognjen Radošević

Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom prouzrokovanom koronavirusom. Zaposleni su, poštujući sve propisane mere, prisustvovali sečenju torte i fotografisanju. Zbog toga će ovaj jubilej svakako biti upamćen kao drugačiji od svih prethodnih, a nadamo se i budućih. 

Dnevni list "Alo!" i sajt "alo.rs" postoje već 13 godina, a od pre tri godine su u vlasništvu izdavačke kuće "Alo Media System". Za to vreme, i novine i sajt zauzeli su respektabilnu poziciju na tržištu medija. Brend "Alo!" prepoznatljiv je kod čitalaca i trend njegovog rasta je sve brži. Zbog toga je "Alo Media System" među tri najjače izdavačke kuće u Srbiji, računajući i čitanost oba medija.

Kompanija, osim dnevnih novina "Alo!" i sajta "alo.rs", odskoro objavljuje i knjige. Tako su do sada s potpisom izdavačke kuće "Alo Media System" objavljeni romani "Durbin grofa Save Vladisavića" autora Velimira I. Ivanovića i roman "Elitna prostitutka" spisateljice Jasmine Ane.