Usporen saobraćaj od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku


IZVOR: Tanjug, Republika - 22.06.2020 | 07:37


Na obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj se jutros odvija usporeno, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, smer Lajkovac-Preljina, ograničena je brzina na 60 km/h zbog servisiranja tunelske cevi.

Saobraćaj se odvija naizmenično, voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi se izvode od 07.00 do 19.00 časova.

Na putu Županjac - Poljanice (Moravci-Ljig), od 07.00 do 17.00č - radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila, trajaće do 15. jula.

Banatski Dvor - Srpska Crnja, od 07.00 do 16.00 časova radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju, do 27.juna.

Brežđe - Srasla Bukva, obustava saobraćaja zbog radova na mostu na reci Ribnici. Planirani rok završetak radova je 11. avgust.

Alternativni putni pravac: Brežđe - Bogdanovića brdo - Mionica - Komanice - Struganik - Gornji Lajkovac i dug je 33 km.

Zagrađe - Gornji Milanovac - radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most, do 1.jula. Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova: na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.