Skidamo kapu velikom čoveku! Poklonio vikendicu deci lečenoj od raka


IZVOR: E. S. T. - 14.11.2019 | 17:50


Zoran Kocić, koji je zajedno sa ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Foto: pixabay.com

Foto ilustracija

Ovaj Novosađanin i njegova supruga Sofija Bajić kontaktirali su s Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka NURDOR i predočili da žele da poklone svoju vikendicu kako bi deca koja su na lečenju ili izlečena od raka imala gde da borave u prirodi.

Ugovor između NURDOR i ovog plemenitog čoveka potpisan je u sredu, na Svetski dan dobrote. Zoran je imao samo dva zahteva - da se vikendica nikada ne proda i da ispred objekta stoji tabla na kojoj će pisati da je reč o donaciji kuće koju je ovaj čovek sagradio sa ocem Jovanom.

 

 

- Samo su se javili telefonom i rekli da su nakon dugog razmišljanja šta da rade sa vikendicom saznali za NURDOR i odlučili da je nama doniraju. Vikendica ima 100 kvadrata, prostire se na placu od devet ari i ima ogromno dvorište, a u njoj Zoran nije boravio devet godina zbog zdravstvenog stanja - izjavila je za Radio 021 predsednica NURDOR Jolanda Korora.