Evo zašto je Dorćol juče bio prekriven šarenim prahom!


IZVOR: Katarina MARTIĆ - 17.09.2017 | 12:41


Isprskani svim bojama, 800 učesnika trke Color RUNNING powered by Tikkurila, juče su prešli pet kilometara trčećim korakom Dorćolski asfalt.

Foto: ST/REPUBLIKA

Dorćol juče bio obasjan jarkim bojama i lepim devojkama

Tačno u podne, započeli su trku u čistim belim Color RUNNING majicama, a uzbuđenje među učesnicima raslo je posle svakog kilometra na kojem su ih sačekivali volonteri prskajući ih svim bojama, pa su petokilometarsku trku završili obojeni u šest boja od glave do pete.

Trkače je zabavljao i poznati DJ, a slikali su se u Tikkurila disco box-u gde je biran Disco-kralj i Disco-kraljica. Nakon zagrevanja Urban fitness hangar tima, trku je otvorio predsednik GO Stari grad Marko Bastać, koji je takođe trčao sa ostalim učesnicima.

POGLEDAJ GALERIJU

Pobednik treće trke s bojama je Miloš Milosavljević, a za njim su kroz cilj prošli Dušan Krstić i Novica Stojanović, dok je Biljana Cvijanović bila prva devojka koja je prošla kroz cilj.

Prethodno je održana i dečija trka u kojoj je učestvovalo 250 mališana uzrasta od godinu dana do 10 godina. Nakon pretrčanih 300 metara, išarani od glave do pete, dobili su svoju medalju i paketić boje. Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri dečijeg izdanja trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila.

Direktorka trke Milena Berić, iz kluba "Running" istakla je da je ove godine tri puta više prijavljenih učesnika nego lane.

- Nadamo se da će sledeće godine biti još više trkača na nekoj drugoj lokaciji u gradu i voleli bismo da postane tradicionalna i da pored Maratona i drugi zvaničnih trka Beograd ima još jednu zabavnu tematsku trku u ponudi - rekla je Berić.

Foto: Alex Dmitrović