Poklanjamo "Srpski kuvar": Jelena Trivan sprema za vas specijalitet od ćuretine


IZVOR: Republika - 11.07.2019 | 19:16


Svakog petka uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo "Srpski kuvar".

Foto: Republika

U raju se ovako sprema ćuretina

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan za sebe kaže da je profesionalac u kuhinji. Kuva od 12- godine i ističe da nema jela koje ne zna da spremi. Za čitaoce Srpskog telegrafa spemila je specijalitet od ćuretine.

Lagani letnji zalogaji

Blogerka Ana Ćubela spremila je za vas zdrave horono obroke: jutarnju salatu za doručak, grčke burgere za ručak i tikvice punjene tunjevinom za večeru.

Ishrana prepuna kalorija

Ukoliko želite da probate poljsku kuhinju, odmah prestanite da brojite kalorije jer su jela u ovoj državi uglavnom jaka. Poljaci obožavaju meso, najviše goveđe, prasetinu i piletinu, ali se u njihovim specijalitetima neretko pojavaljuju i povrće, mlečni proizvodi i začini. U našem dodatku naučićete da spemate: kotlet šabove, golabki, bigos, zapijekanku od krompira i pijerogi.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi petkom uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.