STANARI BLOKA 29 MUKU MUČE SA PARKIRANJEM: Stanari vape za rešenjem problema


IZVOR: Kurir - 05.11.2023 | 22:06


Stanari Bloka 29, jednog od najvećih i najpoznatijih novobeogradskih naselja, već duže vreme se suočavaju sa velikim problemom - nedostatkom parking mesta.

Foto: youtube.com/light2tube
STANARI BLOKA 29 MUKU MUČE SA PARKIRANJEM: Stanari vape za rešenjem problema

U saopštenju koje je potpisao upravnik Siniša Miljković, navodi se da su se uslovi parkiranja u ovom bloku znatno pogoršali zbog zoniranja susednih blokova.

Prema rečima Miljkovića, stanovnici Bloka 29 se suočavaju sa velikim problemom jer svi koji dolaze u banku, poštu ili druge institucije u blizini, parkiraju svoja vozila u ovom bloku koji nema zoniranje. Kao rezultat toga, parkirana vozila blokiraju parking mesta i prolaze, što otežava prilaz hitnim i komunalnim službama. Situacija je, kako se navodi u saopštenju, alarmantna već duže vreme, a stanari ne znaju kome da se obrate za pomoć.

Upravnik Miljković ističe da već tri godine Gradski sekretarijat za saobraćaj ne donosi nikakvo rešenje, uprkos mnogobrojnim zahtevima i molbama stanara. Umesto toga, dobijaju samo prazna obećanja i izgovore da su "Beograd put" ili "Zelenilo Beograd" trebali da odrade svoj deo posla.

Stanari Bloka 29 su odlučili da stanu na put ovom problemu i apeluju na nadležne organe da im pomognu u rešavanju problema sa parkiranjem. U saopštenju se navodi da su stanari veoma zabrinuti zbog sve teže situacije i da su u potrazi za konkretnim rešenjem, a ne samo praznim rečima i izgovorima.

BONUS VIDEO