CENTAR GRADA BEZ VODE ZBOG RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI: Evo KOJI deo Beograda je sledeći, proverite da li je vaša adresa na spisku!


IZVOR: Republika - 23.08.2023 | 12:06


Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom tokom oba dana obezbeđene su auto-cisterne.

Foto: Republika
CENTAR GRADA BEZ VODE ZBOG RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI: Evo KOJI deo Beograda je sledeći, proverite da li je vaša adresa na spisku!

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na teritoriji beogradske opštine Stari grad danas su od osam sati ujutru, i sve do osam sati uveče građani više centralnih beogradskih naselja.

Kako je navedeno u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", voda će biti isključena danas od osam ujutru, pa sve do osam sati posle posle podne potrošačima u ulicama Vlajkovićeva, od Trga Nikole Pašića do Svetogorske, u Kondinoj od Kosovske do Svetogorske, Majke Jevrosime, od Vlajkovićeve do Nušićeve, i u Kosovskoj od broja 35 do Nušićeve.

Foto: Republika

Autocisterna

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, kako kažu u ovom gradskom preduzeću, tokom oba dana obezbeđene su auto-cisterne. Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ko je danas bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u sredu će od 08.30 do 18.00 sati bez vode ostati potrošači u Ljubostinjskoj ulici, od Niške do Požarevačke ulice.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet adresi www.bvk.rs.

BONUS VIDEO