(FOTO) U BORČI VESELO OD RANOG JUTRA: "Ulica otvorenog srca" obradovala najmlađe


IZVOR: Republika - 01.01.2018 | 11:13


Nema razloga da ovog prelepog novogišnjeg jutra ne prošetate svoje mališane "Ulicom otvorenog srca" humanitarnom manifestacijom koja se tradicionalno svake godine održava širom Beograda.

Foto: Republika

Veselo u Borči

Prvog dana 2018. godine Ulica otvorenog srca ponovo će biti "ulica crvenih noseva“ jer će sve biti u znaku pomenutog projekta "Doktori klovnovi“, ali i novogodišnje zabave.

Čitalac Republike poslao nam je fotografije "Ulice otvorenog srca" u Borči gde se ovog jutra okupilo puno mališana, a i starijih građana. Pored animatora tu je i Deda Mraz. Deca iz vrtića "Kockica“, "Dunavska bajka“, "Ježurko“ i "Cvrčak“ prirediće novogodišnji program za sve posetioce.

Ulica otvorenog srca je još pre četiri decenije ušla u kalendar najznačajnijih aktivnosti u Beogradu koju su godinama organizovali Skupština grada Beograda, Turistička organizacija Beograda i GO Stari grad. POGLEDAJ GALERIJU

Ovi neobični doktori pomažu mališanima da lakše podnesu boravak u bolnicama.

Kupovinom i nošenjem klovnovskog nosa Beograđani i gosti manifestacije Ulica otvorenog srca postaće deo humanitarne akcije koja bolesnoj deci donosi nadu, radost i vraća osmeh na lice najmlađim stanovnicima Srbije.