POČINJE PRAZNIČNA EUFORIJA: Za manje od sat vremena se uključuje NOVOGODIŠNJA RASVETA u Beogradu!


IZVOR: Tanjug - 14.11.2020 | 14:37


U susret praznicima, u Beogradu će se pre nego što sasvim padne mrak popaliti novogodišnje sijalice!

Foto: Tanjug/D. GOLL

Foto: Ilustracija

- Za sat vremena počinjemo sa uključivanjem novogodišnje dekorativne rasvete. Danas od 16.15 sati do ponoći biće uključena novogodišnja dekorativna rasveta na 58 lokacija i ulica na teritoriji deset gradskih opština osim Kapije Beograda na ulazu u Knez Mihailovu koja će biti montirana naredne nedelje zajedno sa jelkom na Trgu Republike. Novogodišnja dekorativna rasveta u sedam prigradskih opština biće uključena 1. decembra. Kada to bude završeno novogodišnja rasveta će biti uključena na 120 lokacija - napisao je zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić.

On je dodao da ovogodišnju rasvetu u našem gradu čini 3020 stubnih ukrasa, 110 podnih 3D ukrasa, 179 svetlećih zavesa, 3300 svetlećih lančanica.

- Od velikih kompozicija biće postavljene Kapija Beograda u Knez Mihailovoj, svetleći lavirint u Obrenovcu i svetleći tunel u bojama srpske zastave u Lazarevcu - najavio je Vesić. 

 

За сат времена почињемо са укључивањем новогодишње декоративне расвете. Данас од 16.15 сати до поноћи биће укључена... Posted by Горан Весић on Saturday, November 14, 2020