PRINCEZU DAJANU JE ZBOG OVOGA PREZIRAO! Kralj Čarls NAJVAŽNIJI blagoslov dao Kejt Midlton - EVO ŠTA JE U PITANJU!


IZVOR: Republika/D.B. - 25.03.2024 | 11:54


Tokom braka sa princezom Dajanom, kralj Čarls je bio izrazito ljubomoran zbog njene ogromne popularnosti, koja je stvarala pritisak na njihov odnos.

Foto: Profimedia, Tanjug/AP
PRINCEZU DAJANU JE ZBOG OVOGA PREZIRAO! Kralj Čarls NAJVAŽNIJI blagoslov dao Kejt Midlton - EVO ŠTA JE U PITANJU!

Kraljevski stručnjak Robert Džonson tvrdi da je Kejt Midlton dobila odobrenje od kralja Čarlsa da bude u centru pažnje javnosti, što je značajna promena u odnosu na njegovu prethodnu ljubomoru prema princezi Dajani.

Kralj je sada odlučio da podrži svoju snaju i sina, princa Vilijama, u njihovom istupanju u javnosti.

Čarlsova ljubomora i promena stava

Tokom braka sa princezom Dajanom, kralj Čarls je bio izrazito ljubomoran zbog njene ogromne popularnosti, koja je stvarala pritisak na njihov odnos. Dajana je u kontroverznom intervjuu potvrdila da je pritisak medija bio veliki teret za njih oboje i da je izazvao mnogo komplikacija u njihovom odnosu.

Kejt Midlton zasenila Čarlsov i Kamilin ugled

Robert Džonson ističe da je Kejt Midlton sada uspela da zaseni i kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu svojom pojavom u javnosti. Ipak, bitna razlika u odnosu na situaciju sa princezom Dajanom je ta što Kejt ima blagoslov svog svekra da bude u centru pažnje.

Podrška kralja Čarlsa za promenu fokusa na mlađu generaciju

Džonson ističe da je kralj Čarls svestan da je potrebno da se monarhija prilagodi i bude relevantna za mlađu generaciju, te da je podržao fokus na princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovu decu kao nosioce pažnje javnosti. Ova promena stava predstavlja važan korak ka očuvanju relevantnosti monarhije u modernom dobu.

Ukratko, promena u stavu kralja Čarlsa prema fokusu javnosti na članove mlađe generacije kraljevske porodice predstavlja značajan korak ka prilagođavanju monarhije modernim zahtevima i očuvanju njenog ugleda među širom javnošću.

BONUS VIDEO: