OTKRIVENA NOVA FOTOŠOPIRANA SLIKA KRALJEVSKE PORODICE: Misterija nestanka DECE, da li su sklonjeni zbog skandala?


IZVOR: Republika/A.N. - 15.03.2024 | 22:04


Nova teorija zavere: Da li je i ova fotografija izmenjena?

Foto: Tanjug/AP
OTKRIVENA NOVA FOTOŠOPIRANA SLIKA KRALJEVSKE PORODICE: Misterija nestanka DECE, da li su sklonjeni zbog skandala?


Nakon nedavnog skandala sa fotošopiranom fotografijom Kejt Midlton, nova slika je izazvala burne reakcije javnosti. Stručnjaci tvrde da je fotografija na kojoj se vidi princ Vilijam u automobilu, sa navodnom Kejt pored njega, takođe podložna manipulaciji. Ovo je izazvalo lavinu teorija zavere, a mnogi su primetili da se i deca kraljevske porodice retko pojavljuju u javnosti.

 

 


Nestanak dece kraljevske porodice

Jedna korisnica društvene mreže TikTok detaljno je analizirala situaciju i istakla da su kraljevska deca poslednji put viđena pre Božića, što je izazvalo nevericu kod mnogih. Ovo je prvi put da se deca nisu pojavila u javnosti, što je dodatno podgrejalo teorije zavere o njihovom navodnom nestanku. Mnogi komentari sugerišu da je kraljevska porodica možda odlučila da skloni decu iz javnosti zbog trenutne situacije, dok se spekuliše i o mogućnosti da su deca na školovanju.

Reakcija na prethodni skandal

Podsetimo, nakon prvobitnog skandala sa fotošopiranom fotografijom, navodno se Kejt oglasila na svom Tviter nalogu, izvinjavajući se i priznajući da je manipulisala slikom iz želje da bude savršena. Ova izjava dodatno je podgrejala sumnje u autentičnost slika koje dolaze iz kraljevske porodice.

Ove nove teorije zavere i nestanak dece kraljevske porodice definitivno su izazvale veliku pažnju javnosti i ostavile mnoge u neverici. Očekuje se dalji razvoj događaja i nova saznanja koja će možda razrešiti ove misterije ili dodatno zakomplikovati situaciju.

 

 

BONUS VIDEO