KRALJ ČARLS III BOLUJE OD RAKA, A MNOGI TVRDE DA JE TO KARMA ZBOG DAJANE: Unuka Šarlot će biti veća od ELIZABETE, ona je prava naslednica trona?


IZVOR: Republika/A.N. - 10.03.2024 | 17:42


Kralj Čarls III i njegova borba sa karcinomom

Foto: Profimedia, Tanjug/AP
KRALJ ČARLS III BOLUJE OD RAKA, A MNOGI TVRDE DA JE TO KARMA ZBOG DAJANE: Unuka Šarlot će biti veća od ELIZABETE, ona je prava naslednica trona?


Kralj Čarls III je nedavno obelodanio javnosti da boluje od raka koji je otkriven prilikom manje intervencije. Iako nije otkrio tačan tip kancera, poznato je da je otkriven u ranoj fazi, pružajući nadu za uspešno izlečenje. Ovo je izazvalo različite reakcije u javnosti, a mnogi su se zapitali da li je ovo možda posledica karmičkih zakona zbog događaja koji su obeležili kraljevsku porodicu poslednjih godina.

Kraljica Elizabeta i njena percepcija o prestolu

Poznato je da pokojna kraljica Elizabeta nije želela da ustupi presto svom sinu, Čarlsu, čak i kada se on pripremao da je smeni. Čekao je da postane kralj do njenih 96 godina, a nakon toga su se pojavili zdravstveni problemi, uključujući i otkrivanje kancera.

 


Princeza Šarlot kao naslednica Dajane

Princeza Šarlot, unuka kralja Čarlsa III, postala je senzacija na društvenim mrežama zbog svoje izuzetne sličnosti sa svojom prabakom Dajanom i prabakom Elizabetom. Mnogi smatraju da će ona biti prava naslednica Dajane, a njen buntovnički duh je već prepoznatljiv. Njena ljubav prema igri i plesu podseća na omiljene aktivnosti princeze Dajane, što je izazvalo brojne komentare o njenom potencijalu da postane zvezda kraljevske porodice.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebshotnewz


Emotivni trenuci Čarlsa III i princeze Šarlot

Emotivni trenuci između kralja Čarlsa III i princeze Šarlot privukli su pažnju javnosti, posebno kada je snimak pokazao trenutak kada je Šarlot gledala svog dedu i njegovu suprugu Kamilu na način na koji je Dajana nekada gledala. Ovi trenuci su izazvali različite reakcije i tumačenja među ljudima.

 

 


Kraljevska porodica i dalje intrigira javnost svojim događajima, a kralj Čarls III i princeza Šarlot su zauzeli posebno mesto u srcima mnogih. Njihove lične borbe i karakteri pružaju uvid u kompleksnost kraljevskog života i ostavljaju prostora za različite spekulacije o budućnosti kraljevske porodice.

 

 

BONUS VIDEO