INSTRUKTOR PLIVANJA (20) SILOVAO DEVOJČICU (7)! Nadzorne kamere snimile gnusan zločin, UŽAS!


IZVOR: Republika - 14.02.2024 | 19:23


Uhapšen dvadesetogodišnji instruktor plivanja zbog silovanja sedmogodišnje devojčice.

Foto: Pixabay
INSTRUKTOR PLIVANJA (20) SILOVAO DEVOJČICU (7)! Nadzorne kamere snimile gnusan zločin, UŽAS!

Policijska uprava u Bukureštu lišila je slobode muškarca (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštile su danas tamošnje vlasti. Reč je o instruktoru plivanja iz KS Dinamo, kluba koji je saopštio da je posle ovog incidenta otpustio zaposlenog.

- Policija u Bukureštu uhapsila je 20-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje - saopštila je danas rumunska policija.

Reč je o instruktoru plivanja iz KS Dinamo, kluba koji je saopštio da je posle incidenta otpustio zaposlenog.

- Uprava kluba sarađuje i sarađivaće sa istražiteljima radi što bržeg rešavanja ovog slučaja, stavljajući na raspolaganju snimke koje su snimile nadzorne kamere u prostoru bazena - saopštili su iz kluba.

Trinaestog februara majka devojčice prijavila je slučaj policijskoj stanici i tom prilikom rekla da je njena sedmogodišnja maloletna ćerka žrtva silovanja, a da je delo počinio njen instruktor plivanja. Reč je o Sportskom klubu Dinamo, a instruktor plivanja ima ugovor o sportskim aktivnostima sa klubom.

Prema informacijama, sedmogodišnja devojčica je bila u bazenu sa instruktorom, kada je dvadesetogodišnji mladić počinio delo, a nadzorne kamere su snimile lice mesta.

Devojčica je otišla kući, ispričala majci šta se dogodilo, a žena je obavestila policiju.

Mladić nije pružio otpor kada ga je pokupila policija, prenosi Libertatea. On je priveden na saslušanje i određen mu je pritvor do 24 sata. Sud je izneo predlog da u pritvoru bude 30 dana.

 

BONUS VIDEO